Alimentació conscient

A Can Felicià donem molta importància al fet de menjar bé. Oferim una cuina natural i de temporada, amb productes locals, frescos i ecològics.

Una cuina senzilla, però cuidant al màxim tant el producte com el resultat final. Aportem la nostra visió de la cuina en cada un dels plats a partir d’una gran riquesa d’aromes, textures i combinacions d’aliments que faran de l’àpat una molt bona experiència.
Creiem en una alimentació conscient i respectuosa amb l’entorn per tal de preservar el medi que ens envolta  per la qual cosa fomentem una alimentació basada en ingredients d’origen vegetal com a base dels nostres àpats.

  • Els esmorzarssón molt complets tipus bufet lliure amb productes casolans i locals. Cada dia hi trobareu opcions dolces i salades.
  • Per soparpodreu degustar un menú de temporada amb ingredients ecològics i de proximitat.
  • Disposem d’una carta de vins i caves ecològics, DO Empordà i cerveses artesanes.

Contacteu amb nosaltres si sou vegetarians o vegans, o bé si teniu alguna intolerància o preferència alimentària, per tal de poder-vos preparar el menú més adient.

La Clara, la xef de Can Felicià

Clara Pallarès, formada a l’escola d’Hosteleria Hofmann de Barcelona s’ha especialitzat en una cuina conscient a través de la qual fomenta la importància del producte i del productor com a aspecte primordial en l’elaboració dels seus plats.

La seva cuina reflecteix la seva inquietud per aprendre constantment i la curiositat per davant de tot. Una cuina fresca, creativa i cuidant els petits detalls partint dels vegetals com a protagonistes de l’àpat. Una cuina atemporal, sense etiquetes i en constant evolució.

“Cuina, salut i medi ambient són conceptes totalment relacionats que no podem deixar de banda. I si els combinem adequadament poden arribar a formar un tàndem extraordinari”.

Clara