La cuina de Can Felicià

A Can Felicià donem molta importància al fet de menjar bé. Oferim una cuina natural i de temporada, amb productes locals, frescos i ecològics.

Una cuina senzilla, però cuidant al màxim tant el producte com el resultat final. Aportem la nostra visió de la cuina en cada un dels plats a partir d’una gran riquesa d’aromes, textures i combinacions d’aliments que faran de l’àpat una molt bona experiència.
Creiem en una alimentació conscient i respectuosa amb l’entorn per tal de preservar el medi que ens envolta. La cuina saludable no és un impediment per a poder gaudir d’un bon àpat i fomentem que tothom hi pugui trobar la seva opció.

· Els esmorzars són molt complets tipus bufet lliure amb productes casolans i locals. Cada dia trobareu opcions dolces i salades. Els dolços i les melmelades són d’elaboració pròpia. També oferim la possibilitat de preparar-vos batuts verds sota demanda.

· Per sopar podreu degustar un menú de temporada amb ingredients ecològics i de proximitat.

(Contacteu amb nosaltres si sou vegetarians o vegans, o bé si teniu alguna intolerància o preferència alimentària, per tal de poder-vos preparar el menú més adient).

· També disposem de carta de vins i caves DO Empordà i cerveses artesanes, així com també de copes i digestius de la zona.