Modele de gratare pentru aragaz

Inlocuieste GRILA standard, a gratarelor din seria 3 si 4 care nu au in configuratia Lor si GRILA pentru sistemul Culinar modulaire. Pentru aceste gratare puteti sa faceti Upgrade acum achizitionand GRILA DIN fonta. Cu acest accesoriu, aveti beneficiile Grill-ului din fonta, precum si capacitatea de a folosi toate insertii de gatit culinare Modulare… Pentru modelele: 3 Series CLASSIC L 3 SERIES CLASS 3 L 3 Series CLASSIC LS 3 SERIES CLASSIC LS PLUS 3 SERIES WOODY L 3 SERIES WOODY LX 4 SERIES CLASSIC L 4 SERIES CLASSIC LS ITI prezentam mai jos un Ghid care te va ajuta sa Alegi cel mai bun gratar pentru aragaz , potrivit pentru tine. Gratar pentru aragaz cu CAPAC – acest modèle este conceput ca un grill cu maner detasabil, fiind potrivit pentru cei care doresc sa gateasca o mancare sanatoasa. Poti face acasa la tine un gratar de CEA mai buna calitate. Poti préparation Carne de tot felul, Dar Si legume. . Gratar pentru aragaz DIN fonta – o astfel de tigaie este foarte buna conductoare de Caldura, asigurand incalzirea suprafetei in mod constant. De asemenea, acest Model este foarte rezistent, El avand o durata de viata indelungata. Tigaia paella este fabricata DIN Otel inoxidabil si prezinta un strat antiaderent.

Cele doua manere sunt utile pentru o manipulare usoara. Potrivita pentru toate gratarele echipate cu sistemul de Grill Modular Culinar de la Campingaz (FIE DIN Fabrica, fie ca accesoriu) poate fi de asemenea folosita pentru orice Alt gratar. Gratar pentru aragaz clasic – este Practic o tigaie Grill speciala, de forma patrata sau Rotunda, fara CAPAC. Aceasta are avantajul ca se poate folosi, atat la aragazul cu gaz, cat si la CEL Electric sau cu inductie. Poate fi introdusa, fara probleme, dans le vase de Masina de spalat. Gratar pentru aragaz de forma rotonde – este varianta Clasica, care este foarte popula in randul celor care iubesc friptura la gratar. Este Practica si se potriveste Perfect PE aragaz. In magazine, VEI intalni numeroase asemenea MODELE, INSA este destul de greu de gasit unul adecvat.

Plita DIN fonta pentru gratarul Crossray Heatstrip cu marginile suprainaltate, impiedicand astfel alunecarea alimentelor PE gratar. Cu ajutorul EI puteti pregati in mod Optim alimente marinate, deoarece Marginea suprainaltata de 2 cm impiedica scurgerea grasimii sau a sosurilor PE gratar si arderea Lor. IAR acest avantaj nu poate decat sa va usureze si… Vrei mai mult de la gratarul Tau? Cu plita DIN fonta pentru gratar, puteti transforma arzatorul latéral intr-un grill unde se pot gati Omelete proaspate, clatite sau praji Slanina-posibilitatile sunt multiple.