Gastronomia sostenible i saludable

A Can Felicià donem molta importància al fet de menjar bé. Oferim una cuina natural i de temporada, amb productes locals, frescos i ecològics.

Una cuina senzilla, però cuidant al màxim tant el producte com el resultat final. Aportem la nostra visió de la cuina en cada un dels plats a partir d’una gran riquesa d’aromes, textures i combinacions d’aliments que faran de l’àpat una molt bona experiència.
Creiem en una cuina respectuosa amb l’entorn per tal de preservar el medi que ens envolta  per la qual cosa fomentem una alimentació basada en ingredients d’origen vegetal com a base dels nostres àpats.

  • Els esmorzars són molt complets tipus bufet lliure amb productes casolans i locals. Cada dia hi trobareu opcions dolces i salades.
  • Per sopar podreu degustar un menú de temporada amb ingredients ecològics i de proximitat.
  • Disposem d’una carta de vins i caves ecològics, DO Empordà i cerveses artesanes.

Contacteu amb nosaltres si teniu alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, per tal de poder-vos preparar el menú més adient.

La Clara, la xef de Can Felicià

Clara Pallarès, formada a l’escola d’Hosteleria Hofmann de Barcelona s’ha especialitzat en una cuina natural a través de la qual fomenta la importància del producte i del productor com a aspecte primordial en l’elaboració dels seus plats.

La seva cuina reflecteix la seva inquietud per aprendre constantment i la curiositat per davant de tot. Fa una cuina fresca, creativa i cuida els petits detalls partint dels vegetals com a protagonistes de l’àpat. És una cuina atemporal, sense etiquetes i en constant evolució.

“Cuina, salut i medi ambient són conceptes totalment relacionats que no podem deixar de banda. Si els combinem adequadament poden arribar a formar un tàndem extraordinari”.

Clara