Can Felicià

Som en Jordi i la Clara i us volem donar la benvinguda a casa nostra.

Treballem per fomentar un turisme sostenible; per transmetre la importància d’una alimentació conscient i respectuosa amb el productor, amb el producte i amb el consumidor i per facilitar la connexió amb la natura i amb el benestar que ens ofereix. En definitiva, oferim un entorn per reconnectar-nos-hi des d’allò més senzill, i ho fem proposant activitats, tallers, recessos i esdeveniments per a tothom qui pugui estar-hi interessat.

La cuina, la bioconstrucció, la musicoteràpia o els recursos naturals són alguns dels àmbits que ens mouen i que ens diferencien com a allotjament. És des de Can Felicià que els nostres camins s’uneixen en un de sol, i des d’aquí esperem coincidir amb el vostre.

Jordi i Clara

L’antiga escola

Can Felicià funciona com a casa de turisme rural des de l’any 1995 però la seva funció inicial va ser ben diferent. La casa va ser construïda l’any 1864 per mossèn Felicià, fill petit del Noguer de Segueró amb l’objectiu d’ubicar-hi una escola per a tots els nens del veïnat. Amb intermitències, l’escola va continuar la seva tasca fins a la meitat dels anys 50.

A finals de 2014, nosaltres vam agafar el relleu de la Marta i en Víctor, que havien iniciat el projecte de casa de turisme rural,  i vam decidir fer un canvi de vida i venir a viure a Segueró.

Al llarg d’aquests anys el projecte ha anat evolucionant fent que anés de la mà de les nostres inquietuds i valors. La nostra motivació va més enllà del fet d’acollir turistes i el que busquem és generar un vincle amb el lloc per tal de donar valor a l’estada i fer-ne una experiència més completa, mantenint l’essència de l’antiga escola.